Si mund te vini në Dibër

Me Transport Publik
Metoda më e përdorur e transportit është furgoni, një furgon që mund të transportojë 12-15 persona.
Nga Tirana, furgoni largohet nga Terminali Rajonal i Autobusëve për Shqipërinë Veriore që ndodhet në Rrugën “Dritan Hoxha” direkt përtej rrugës nga Hotel Dilo. Brenda stacionit të autobusëve, furgonët e Peshkopisë / Diber janë të vendosur në mes në anën e djathtë. Furgonët largohen rregullisht gjatë gjithë ditës duke filluar nga ora 5:00 e mëngjesit. Kostoja është midis 600-700 lekë. Udhëtimi zgjat 4,5 orë dhe përfshin një ndalesë gjatë rrugës.
Nga Kukësi, furgoni largohet çdo ditë rreth orës 12:30 dhe kushton 800 lekë. Stacioni i autobusëve (stacioni i autobusave) ndodhet në kryqëzimin e Rrugës “Islam Spahiu” dhe Rrugës “Mahmut Daci”. Udhëtimi zgjat 2 orë dhe përfshin një ndalesë gjatë rrugës.

Me automjete private
Nga Tirana, merr E762 në veri, kthehu djathtas drejt Milotit në A1, pastaj ndiq SH6 përmes Burrelit, Klosit dhe Maqellares deri në Peshkopi. Udhëtimi zgjat afërsisht 4.5 orë.
Nga Kukësi, distanca është 75 km përgjatë rrugës Peshkopi-Kukës dhe udhëtimi zgjat 2 orë

Më shumë informacion mbi transportin i referohet lidhjeve të mëposhtme:
Për transportin publik klikoni në Transportin Publik
Duke vozitur vetë ju lutemi klikoni në Makina me Qera
Për të përdorur taksinë klikoni në Taxi

Amenities
Contact info

Bulevardi Elez Isufi, Peshkopi, Albania

Social Profiles:

Register

You don't have permission to register
sqShqip