Contact

Hotel Natyra e Qetë ndodhet afër burimeve të nxehta të Llixhave te Peshkopisë. Është një nga hotelet më të njohur në këtë lagje.
Hoteli ofron parkim falas, pa Wi-Fi dhe shërbim tavolinë para 24 orësh. Dhomat shfaqin një TV, ajër të kondicionuar për shumë dhoma, dhe një ballkon, ndërsa banjat përfshijnë tualetin falas. Shtesat përfshijnë një bar me një tarracë në kopsht, dhe trajtime termale me banjë.

Një ditë më parë

Shqip,
Anglisht,
Italisht

Dyshe 22

Treshe 21

Peseshe 2

Contact info

Hotel Natyra e Qete, Peshkopi, Albania

Register

You don't have permission to register