Contact

Ferma Mehmeti ndodhet në fshatin Trepçë të Njësisë Administrative Melan. Ferma e tij është më shumë se 1.5 ha dhe më shumë se tre lloje të mollëve dhe frutave të tjerë mund t’i shihni dhe shijoni atje. Fshati është i mirënjohur për frutat dhe bimët medicinale. Cilësia e tokës dhe uji i pastër i përdorur për ujitje bëjnë që cilësia e produkteve të certifikohet me Global G.A.B.
Zamir është pronar i fermës dhe ai ju fton ta vizitoni kur të dëshironi. Përtej faktit se Zamir është fermer, ai gjithashtu mund t’ju udhëzojë në turne në bjeshket Hinoskës dhe t’ju tregojë gjithçka për zonën.

Jeni të mirëpritur!

Mollë, Qershi, Arra

1.5 ha

Shqip

Anglisht

Greqisht

Amenities
Contact info

Rruga Peshkopi-Maqellare, Albania

Register

You don't have permission to register