Qendra Kurative Lata

Qendra kurative Lata ndodhet tek Lugina e Sherimit ose Llixhat Peshkopi.

Ajo perbehet prej 23 dhoma me vaska dhe 4 te tjerat per me u kuruar me balte.

Sherbimet qe ofron kjo qender jane si me poshte:

Ujera Termale

Terapi me balte( Fango Terapi

Fizioterapi

Elektroterapi

Ne kete qender jeni gjithmon nen konsulten e mjekut dhe nen vezhgimin e infermieres.

 

Klikoni linkun me poshte per te gjetur ne harte se ku ndodhet si adrese.

 

Kontaktoni me ta;

+355682032735

+355685645696

Write a Comment

Register

You don't have permission to register
en_USEnglish